Diensten

Bij Taxi Service Leiden bieden wij diverse diensten aan. U kunt altijd contact met ons op nemen voor de verder mogelijkheden. 

Zakelijk- en directievervoer

Wij bieden onze taxidiensten ook graag aan als het gaat over vervoer voor zakelijke bijeenkomsten. Wilt u als zakenman of zakenvrouw uw tijd nuttig besteden? Dan regelt Taxi Service Leiden graag het vervoer voor u. Onze professionele en meertalige chauffeurs brengen u veilig naar uw bijeenkomst.

Particulier (luchthaven) vervoer

Taxi Service Leiden verzorgt vervoer voor particulieren 24/7. Wij staan voor u klaar vanaf verschillende locaties. Als u ons belt staan wij voor u klaar. Met speciale feestdagen of in het weekend kan er af en toe een grote drukte optreden, dan voorzien wij u van een eerlijke wachttijd. Taxi Service Leiden zal u nooit langer laten wachten dan nodig is. Taxi Service Leiden zal altijd de snelste en de meest economische route nemen, waardoor u nooit teveel betaalt. 

Taxi Service Leiden vervoert u ook particulier van en naar schiphol. Wij hebben een vaste route vanuit en naar Leiden. Bij onze prijzen kunt u de prijs van deze rit bekijken. Onze ervaren, professionele chauffeurs zijn goed op de hoogte van de nieuwste werkwijze op vliegvelden. Onze chauffeurs zullen er altijd voor zorgen dat u op tijd bent voor uw vlucht. Bij Taxi Service Leiden is er ook een mogelijkheid om de taxi te delen, beter voor het milieu en goedkoper. 

Reserveer uw rit Online. 

Bij Taxi Service Leiden kunt u snel en gemakkelijk online uw rit met onze taxi’s reserveren. 

Groepsvervoer

Taxi Service Leiden is gespecialiseerd in groepsvervoer. Taxi Service Leiden beschikt over 2 Mercedes taxibussen. Hierin kunnen wij met gemak een middelgrote groep van 5-8 personen veilig en efficiënt vervoeren. Taxi Service Leiden hanteert voor groepsvervoer scherpe prijzen, op vaste dagen hanteren wij extra voordelige tarieven. Onze Mercedes taxibussen zijn van alle gemakken voorzien, dus over comfort hoeft u zich geen zorgen te maken. 

Taxi Service Leiden geeft u de extra service die u verdient!

Horeca Vervoer

Taxi Service Leiden staat ook voor u klaar nadat u een drankje op heeft. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is om, nadat u geborreld heeft, niet meer naar huis te rijden. Taxi Service Leiden staat 24/7 voor u klaar en brengt u veilig en snel naar huis. 

VIP Vervoer

Taxi Service Leiden biedt ook de mogelijkheid om een vip-chauffeur met of zonder auto voor een onbepaalde tijd te huren. Dit kan een idee zijn voor een jarige, of een drukbezette zakenman. De professionele chauffeur zal u veilig en efficiënt op uw bestemming brengen. Het VIP vervoer is een geweldige ervaring, neem daarom snel contact met ons op!

Contractvervoer

Taxi Service Leiden is ook een betrouwbare partner in contractvervoer. Dit zijn vaste taxiritten die terugkeren, bijvoorbeeld dagelijks, wekelijks. Hierbij kunt denken aan vervoer naar school of zwemles. Vele organisaties besteden dit contractvervoer uit aan Taxi Service Leiden. Bent u hier als organisatie ook in geïnteresseerd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Neem Contact Op

06 –  45 44 52 72
071 – 889 4000

Stuur ons een bericht

Bel Ons