Taxibedrijf leiden

Taxi Service Leiden is een taxibedrijf met jaren ervaring, en daarom de uitstekende partij als het gaat om een taxi. Wij bieden u de service die u verdient, en onze service gaat daarom verder dan andere taxibedrijven.

 Taxi Bedrijf Leiden

Welkom bij Taxibedrijf Leiden! Wij staan 24/7 tot uw dienst. Dit betekent dat u ons dag en nacht kunt bellen. Wij komen u op iedere gewenste tijd ophalen en zorgen er uiteraard voor dat we altijd stipt op tijd zijn. Daarnaast biedt Taxibedrijf Leiden u scherpe en vaste prijzen aan. Uw ritprijs kunt u vrijblijvend en online berekenen. We vinden het belangrijk dat we transparant naar u zijn en daarom bent u van te voren volledig op de hoogte van de prijs. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen mocht u speciale wensen hebben voor uw rit. Taxibedrijf Leiden biedt zoveel diverse diensten en taxi’s aan dat we altijd een stijlvolle en comfortabele rit voor u kunnen verzorgen.

Diensten

Onder het ruime aanbod diensten van Taxibedrijf Leiden valt zowel particulier als zakelijk vervoer. In allerlei soorten vervoer is Taxibedrijf Leiden dé expert die je zoekt. Met meerdere jaren ervaren zijn wij de juiste partner voor al uw ritten. Of u nu opzoek bent naar zakelijk- en directievervoer, particulier (luchthaven) vervoer, groepsvervoer, horecavervoer, VIP vervoer, of contractvervoer, bij Taxibedrijf Leiden bent u aan het beste adres! Wie u ook bent of wat u ook zoekt, voor iedere wens hebben wij een oplossing! We denken graag met u mee, maar u kunt uiteraard ook zelfstandig online uw rit bij ons boeken. Dat is wel zo voordelig, want u weet meteen waar u aan toe bent! Stiekem toch wat meer weten? Wij staan dag en nacht voor u klaar om met u mee te denken. Neem telefonisch contact met ons op, stuur ons een mail, of gewoon een whatsappje! We zullen zo snel mogelijk reageren.

Taxi’s van Taxibedrijf Leiden

Het ruime scala aan vervoer van Taxibedrijf Leiden is mogelijk door onze geavanceerde en veelzijdige taxi’s. Voor elk vervoer hebben wij namelijk een passende auto met professionele en nette chauffeur. Doordat wij 100% op tijd zijn maken wij als taxibedrijf als snel uw rit compleet. Ons assortiment taxi’s bestaat onder andere uit Tesla & Mercedes.

Reserveer uw rit Online. 

Bij Taxi Service Leiden kunt u snel en gemakkelijk online uw rit met onze taxi’s reserveren. 

Wij geven u de Service die u verdient!

Neem Contact Op

06 – 45 44 52 72
071 – 889 4000

Stuur ons een bericht

Bel Ons