Wie zijn wij?

Taxi Service Leiden is een taxibedrijf met jaren ervaring, en daarom de uitstekende partij als het gaat om een taxi. Wij bieden u de service die u verdient, en onze service gaat daarom verder dan andere taxibedrijven.

Uw Betrouwbare Taxi Service

Taxi Service Leiden bestaat uit een professioneel en betrouwbaar team. Onze chauffeurs zijn volledig opgeleid en voorzien van de juiste papieren. Deze ervaren chauffeurs zullen er altijd voor zorgen dat uw veiligheid voorop staat. Ook verzekeren onze chauffeurs u ervan dat u de beste service ontvangt. 

Taxi Service Leiden zorgt ervoor dat u altijd op tijd op uw bestemming aankomt. Ook zorgen wij ervoor dat dit zo comfortabel mogelijk gebeurt. Al onze taxi’s zijn voorzien van alle gemakken zoals voldoende beenruimte, airconditioning en nog veel meer. 

Laat Taxi Service Leiden u verrassen met onze uitstekende service. 

Taxi service Leiden staat klaar

Onze professionele taxi chauffeurs staan 24/7 voor u klaar. Wij zorgen er voor dat uw veilig en snel thuiskomt of bij het vliegveld komt. U bent ons verzekerd zijn van een scherpe prijs. Wij hanteren vaste prijzen voor al onze ritten. Bij taxi Service Leiden kunt u verzekerd zijn van de extra service en klantvriendelijkheid. Wij geven u de service die u verdient.

Bij Taxi Service Leiden geven wij veel om het milieu en duurzaamheid. Dit laten wij zien door onze twee elektrische Tesla’s. Onze Tesla’s model S zorgen niet alleen goed voor het milieu maar zorgen ook voor een stijlvolle aankomst bij het vliegveld of thuis. Dus als u een taxi nodig heeft tussen Leiden en Schiphol, aarzel dan niet om Taxi Service Leiden te bellen. 

Reserveer uw rit Online. 

Bij Taxi Service Leiden kunt u snel en gemakkelijk online uw rit met onze taxi’s reserveren. 

Wij geven u de Service die u verdient!

Neem Contact Op

06 – 45 44 52 72
071 – 889 4000

Stuur ons een bericht

Bel Ons