Schiphol Service Leiden

Taxi Service Leiden is een taxibedrijf met jaren ervaring, en daarom de uitstekende partij als het gaat om een taxi. Wij bieden u de service die u verdient, en onze service gaat daarom verder dan andere taxibedrijven.

Schiphol Service Taxi Leiden

Taxi Service Leiden brengt u vliegensvlug van én naar Schiphol Airport. Door onze snelle service en vaste en goedkope tarieven komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Tevens werken we alleen met professionele en nette taxichauffeurs die altijd stipt op tijd zijn. Zo kunt u altijd netjes op tijd u vlucht halen.

Online Reserveren

Online kunt u eenvoudig en snel uw rit reserveren. De prijs van de rit wordt daar automatisch berekend, en zo bent u meteen op de hoogte van wat u te wachten staat. Dat is pas volledige transparantie! U kunt bij ons terecht voor directie vervoer, particulier vervoer, vip vervoer, contract vervoer, én luchthaven vervoer naar onder andere Schiphol Airport. Luchthavenvervoer is waar Taxi Service Leiden gespecialiseerd in is, en we nodigen u dan ook graag uit om een ritje met ons te maken! Dit kan dus eenvoudig online, maar uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. We staan 24/7 voor uw klaar om uw vragen en wensen te beantwoorden.

Luchthavenvervoer

 

Door ons specialisme in luchthavenvervoer begint uw reis al bij uw voordeur, waar onze chauffeurs u met een grote glimlach ophalen. Uiteraard brengen we u tot direct voor de desbetreffende vertrekhal op Schiphol Airport. Onze chauffeurs zijn volledig op de hoogte van de werkwijze van Schiphol Airport, door de moderne communicatiemiddelen die wij gebruiken. Doordat we al jaren dagelijks luchthavenvervoer verzorgen, weten we precies wat u nodig heeft om op het juiste moment op de juiste plek te komen! Mocht er dus iets wijzigen in uw vluchtschema, zijn wij direct op de hoogte en brengen we u naar de juiste plek. Dit doen we altijd in overleg, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Speciale Wensen

Ook als u wilt reizen met speciale bagage of met een kind, bent u bij Taxi Service Leiden aan het juiste adres. Wij passen ons aan, aan de wensen die u heeft. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Uiteraard denken we graag met u mee om u een perfecte taxi service te verzorgen van en naar Schiphol Airport. We zijn immers niet voor niets dé specialisten in luchthavenvervoer! We komen deze belofte dan ook altijd na en willen ook aan u laten voelen hoe een onbezorgde taxi rit moet zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op of reserveer online voor elke gewenste service.

Reserveer uw rit Online. 

Bij Taxi Service Leiden kunt u snel en gemakkelijk online uw rit met onze taxi’s reserveren. 

Wij geven u de Service die u verdient!

Neem Contact Op

06 – 45 44 52 72
071 – 889 4000

Stuur ons een bericht

Bel Ons