Taxi Leiden

Taxi Service Leiden is een taxibedrijf met jaren ervaring, en daarom de uitstekende partij als het gaat om een taxi. Wij bieden u de service die u verdient, en onze service gaat daarom verder dan andere taxibedrijven.

Uw Betrouwbare Taxi in Leiden

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare taxiservice in Leiden en omstreken? Dan bent u bij Taxi Service Leiden aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring in het aanbieden van onze service voor particulieren en bedrijven. Voor een taxi in Leiden zijn wij de beste keuze door onze kern kwaliteiten kwaliteit, klantvriendelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Wij staan 24/7 voor u klaar en komen u dag en nacht halen wanneer u ons nodig heeft. Wij bewijzen onze betrouwbaarheid als taxi service ook door nooit te laat te zijn. Als u een afspraak maakt met ons kunt u erop rekenen dat wij stipt op tijd bij uw ophaallocatie staan!

Waarom Taxi Service Leiden?

Wij zorgen standaard voor concurrerende prijzen die altijd scherp zijn. Ook hanteren wij een vooraf bepaalde vaste prijs, hierdoor kunnen wij u altijd verzekeren van een goede en eerlijke prijs. Onze prijs kwaliteit verhouding is dus ook de beste die u zult vinden voor een taxi in Leiden. Onze ritten zijn altijd verzorgd van luxe en comfort. Zelfs in een standaard rit zult u zich als een VIP voelen bij Taxi Service Leiden. Ook als u net dat beetje extra comfort wilt, bieden wij een optie voor VIP-vervoer aan. Zo is er voor ieder wat wils en kunnen wij de taxi rit naar uw wens vormen.

  Onze vakkundige chauffeurs dragen ook enorm bij aan onze kernwaarden bij Taxi Service Leiden. Ze zijn niet alleen getrainde chauffeurs, maar ze begrijpen en anticiperen ook wat u als klant nodig heeft om de reis zo comfortabel mogelijk te maken.

Onze klanten laten ons vaak weten dat ze erg positief zijn over onze services, wagens en chauffeurs. Wij vinden het daarom ook erg belangrijk om onze kern kwaliteiten elke dag zo goed mogelijk waar te maken. Dus bent u op zoek naar een taxi in Leiden met kwaliteit, klantvriendelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid? Neem dan contact op met ons via 06 – 45 44 52 72 of boek uw rit online in ons reserveringssysteem!

 

 

Reserveer uw rit Online. 

Bij Taxi Service Leiden kunt u snel en gemakkelijk online uw rit met onze taxi’s reserveren. 

Wij geven u de Service die u verdient!

Neem Contact Op

06 – 45 44 52 72
071 – 889 4000

Stuur ons een bericht

Bel Ons